«Повір у себе» разом з «Громадотворцем»

12 червня 2019

Фонд «Повір у себе» долучився до ініціативи від Української академії лідерства і став партнером у форумі «Громадотворець»

Громадотворець

Фонд «Повір у себе» долучився до ініціативи від Української академії лідерства і став партнером у форумі «Громадотворець», який проходив з 7 по 9 червня 2019 року у Житомирській області і зібрав майже двісті молодих людей з різних міст та областей країни, які приїхали, щоб поспілкуватися, обмінятися ідеями, розвиватися та самовдосконалюватися.

На відкритті форуму Ірина Іванчик, співзасновниця фонду «Повір у себе», порадила учасникам не нарікати, не вважати себе кращими за інших, уважно слухати, більше спілкуватися, знаходити консенсус та бути наполегливими і не допускати зневіри. І вірити в себе!

«Сьогодні в нас свято спілкування, попереду дні спільної творчості, обміну думками, ідеями, досвідом. Скористайтеся цією можливістю з повною віддачею, щоб повернутися в свої громади ще сильнішими, ще більш окриленими. Справжніми Громадотворцями!» – побажала учасникам форуму пані Ірино.

Триденна програма «Громадотворця» була насичена різноплановими подіями і включала в себе знайомство з командами, які реалізовували проекти «Підйом!»2019, різноманітні тематичні лекції від спікерів з різних куточків України, відпрацьовування завдань у командних десятках з менторами та ватру, що стала яскравим завершенням форуму.

««Громадотворець» є одним з найсильніших івентів цього року для мене, нарівні з «Підйомом». Чому? Все просто: він змінює світогляд, руйнує дурні стереотипи і НАДИХАЄ не зупинятися. Ти стаєш дивитися на речі під зовсім другим кутом. Я неймовірно щаслива, що стала учасницею такого класного дійства», – поділилась враженням Єлизавета Кузьма, студентка ХНУРЕ, стипендіатка фонду.

Напрямок діяльності

Поділитися

SUPPORT the fundSUPPORT the fund