Стипендії Фонду отримали студенти УКУ

18 вересня 2020

Дев’ятнадцять стипендій Фонду цьогоріч отримали студенти Українського католицького університету.

уку

Церемонія вручення відбулась онлайн і зібрала шістсот людей: жертводавців із всього світу, Президента УКУ, Отця ректора, професорів, викладачів, студентів та друзів університету.

Шістьох студентів Українського католицького університету Фонд підтримує вже не перший рік, серед них Анастасія Охрим, студентка 3-го курсу, спеціальність Соціологія. Цього року вона втретє стала стипендіаткою Фонду: 

«Пам’ятаю, вперше дізналася хто мій жертводавець і подумала як це символічно! Повірити у себе інколи зовсім непросто, проте значно легше, коли хтось вірить у тебе. Вдячна фонду за щасливі моменти, коли наша велика сім’я збирається і проводить час разом з гучним сміхом!»

настя

Співзасновниця Благодійного фонду «Повір у себе» та Сенаторка УКУ Ірина Іванчик привітала всіх з початком нового навчального року та звернулася до студентів з промовою:

«Своїм навчанням в одному із найкращих університетів України, ви завдячуєтеІрина Іванчик тим  мрійникам, які попри виклики світу продовжували мріяти і при найменшій нагоді починали діяти, втілюючи найсміливіші проєкти в життя. Йосип Сліпий, митрополит Шептицький, митрополит Борис Гудзяк і багато інших достойних людей доклали і продовжують докладати зусилля до розбудови університету і передачу вам знань, використовуючи найсучасніші методи освіти», – сказала Ірина Іванчик.

Також, вона згадала про мрії, які стали поштовхом для створення Благодійного фонду «Повір у себе»:

«Створюючи фонд «Повір у себе», ми з чоловіком Віктором мріяли і про нову Україну, побудовану новими українцями. Країну, в якій кожен зможе реалізувати себе в найкращій спосіб, незалежно від того, які є статки в нього і в його родини».

Разом з цим, Ірина Іванчик розповіла про зміни та важливість підтримки студентів, де зазначила:

«Для того, щоб реалізувати і побудувати нашу нову, заможну країну, окрім бажання, потрібні знання. Багато знань. Але не тільки. Зміни завжди потребують багато енергії, а людська енергія – це прояв характеру. Ми віримо в те, що наша підтримка вас у навчанні надихне вас на самовіддану працю, опанування нових навичок, загартує ваш характер, розвине в вас найкращі риси характеру, виховає в вас мінімальну толерантність до брехні».

Завершуючи промову, Ірина Вікторівна наголосила на унікальності навчання в Українському католицькому університеті та виразила надію, що сьогоднішні студенти не залишать без підтримки майбутні покоління.

«Студенти, які отримують підтримку і взагалі всі студенти, що мають щастя вступити, бути прийнятими в університет – ви є обрані. Тож радість від усвідомлення цього має перетворитися на додатковий стимул до розвитку вашої особистості. Я вірю, що ваше навчання буде успішним і через деякий час ви станете не менш успішними підприємцями, працівниками, служителями і ваші майбутні статки дозволять вам підтримати наступне покоління студентів УКУ, в їхньому бажанні навчатися. Я вам цього бажаю від усього серця. Вірте в своє високе призначення, кожного дня створюйте себе, найкращу версію себе і сумлінно працюйте. Ваші справи, конкретні, матеріальні речі, створенні вами з любов’ю і відвагою, достойні вашого життя. Ще раз хочу привітати всіх з початком нового навчального року і нехай вам всім Господь допомагає. Дякую!» – підсумувала співзасновниця БФ “Повір у себе” та Сенаторка УКУ Ірина Іванчик. 

уку

Поділитися

SUPPORT the fundSUPPORT the fund