Визначили стипендіатів Києво-Могилянської академії

15 листопада 2017

Ця зустріч – фактично, останній відбірковий етап конкурсу «Повір у себе», організованого фондом для студентів-першокурсників Могилянки.

вручення стипендій

Для десятьох цілеспрямованих студентів Києво-Могилянської академії 9 вересня 2017 року запам’ятається, як день зустрічі із представниками Благодійного фонду «Повір у себе», лауреатами стипендій якого вони стали.

Крім студентів, на заході були присутні співзасновниця фонду Ірина Іванчик, президент НаУКМА Андрій Мелешевич, представники фонду Світлана Мозгова, Тетяна Щвець та Дмитро Фомін.

Ця зустріч – фактично, останній відбірковий етап конкурсу «Повір у себе», організованого фондом для студентів-першокурсників Могилянки, котрі походять з сіл чи СМТ, мають високі бали ЗНО та навчаються за кошти держбюджету. Всі учасники конкурсу (а це могли бути студенти всіх факультетів НаУКМА) писали мотиваційні есе, розповідали про себе, свої вподобання та досягнення, причини вибору саме Могилянки як місця навчання.

Сертифікати переможцям конкурсу «Повір у себе» вручив співзасновник Благодійного фонду Віктор Іванчик під час святкування Дня Академії-2017, 13 жовтня, в Культурно-мистецькому центрі НаУКМА.

Вся спільнота Могилянки щиро дякує Благодійному Фонду «Повір у себе» за співпрацю та підтримку розвитку нашого університету!

Матеріал підготувала Мар’яна Рощина, відділ стратегічного розвитку НаУКМА Посилання

 

Напрямок діяльності

Поділитися

SUPPORT the fundSUPPORT the fund